LIFE WITH THE GIRLS OF WISDOM

DON'T FORGET TO SHINE
Accommodation in Malta

Accommodation in Malta

Malta Do you plan to go somewhere new this year or the year to come? Luckily for you Malta exists and it is more than 7000 years old. Dungeons that date back to medieval times, megaliths, and lovely towns and villages. Malta offers you the Mediterranean climate with a dash of Africa, Italy, and Greece. […]

Travel Mykonos Greece

Accommodation in Mykonos

The Greek Wonder Blue and white buildings, tanned bodies, golden beaches, turquoise, and blue water, pink flowers, and tanned bodies. Does this remind you of anything? Olive Trees on the hills? Great Seafood? If this still doesn’t ring you a bell you’ve lived in a cave with no connection to the outside world. This is […]

How to have better skin

How to have better skin

Hello my beautiful readers, as I struggled little to nothing with skin problems. But what I know is that many people deal with skin problems. I am here to say that you do not need to feel bad because your skin at this moment of your life is not perfect. Noone’ is perfect. superstars are […]

self love

How to love yourself

Hello readers, this article is for you. How to love yourself is a topic we have always returned back to because it’s always relevant. Personally, I have always belittled myself. When I don’t achieve my goals I always say “I can’t” “I am not capable” “I am not smart enough” and this thing has been […]

alketa

Alketa, shqiptarja ia doli! Ju që shani pini “uthull”

Mbrëmja e kaluar “Sanremo”, një festival legjendar në Itali shënoi ditën më të rëndësishme për moderatoren shqiptare Alketa Vejsiu e cila me shumë sukses “pushtoi” skenën  e madhe të Ariston. Ky festival nuk shënoi vetëm arritjen më të madhe për Vejsiun, eksperienca e të cilës nuk ka shumë nevojë për koment, por pushtoi njëkohësisht edhe […]

we are more than that

E kolme e hundë jo perfekte? Ne jemi të bukura siç jemi dhe askush s’mund të na thotë të kundërtën

“Ti nuk je e bukur, je e shëndoshë e shkurtër dhe buzët e tua janë shumë të holla…”  Sa herë në ditë përplasemi me këto të “përkufizime” qesharake të bukurisë, të stisura dhe aspak realiste? Fjala “bukuri” nënkupton që një objekt është vizualisht i këndshëm, si kur themi se një vepër arti është e bukur. […]

children

A mjafton dashuria? Sekreti si të rrisim fëmijë të shëndetshëm e të lumtur

Të gjithë e dimë tashmë se thelbi i çdo shoqërie është familja. Aty ku nis dhe përfundon çdo gjë. Prindërimi është roli më i rëndësishëm i njeriut në jetë, por shumë prindër janë të pavetëdijshëm për këtë.  Duke mos u hequr asnjë meritë prindërve “heronj” shqiptarë të cilët në vështirësi të mëdha ekonomike kanë rritur […]

love doesn't hurt

Gra që mbështesin gratë, kur do të ndodhë në Shqipëri?

“Ekziston një vend special në parajsë për të gjitha gratë që mbështesin gratë e tjera…” Një grua është shumë e fortë, por disa gra së bashku mund të ndryshojnë botën.   Përveç paragjykimeve të burrave të cilat na kanë shoqëruar  përgjatë gjithë ekzistencës, gratë përballen çdo ditë edhe me sfida, intrigra e xhelozi mes grave, […]

error: Content is protected !!