Stockholm

Stockholm, Sweden

Day and time upon request.

Menu

Month: February 2019

Love is not supposed to hurt.

Abusive relationships and what girls do not understand. Being in an abusive relationship shrinks  your thoughts for yourself, violence makes you feel vulnerable, and you think that you are doing something wrong. It gives girls the idea that ‘he’ is a God and you can’t get away from him, you cannot live without him.  An […]

Lufta per te drejtat e grave

Le të fillojmë ta bëjmë mentalitetin dhe realitetin tonë të ndryshojë.Duke filluar nga zero-ja.Le të edukojmë gra e burra të cdo moshe. Nuk dua të arrij barazinë gjinore në një vend që akoma mendon se gruaja lind për t’i shërbyer burrit dhe njerëzve tê tij.Dua të arrij të pakten të ndryshoj principet njerëzoreGratë duhet të […]

error: Content is protected !!