children

A mjafton dashuria? Sekreti si të rrisim fëmijë të shëndetshëm e të lumtur

Të gjithë e dimë tashmë se thelbi i çdo shoqërie është familja. Aty ku nis dhe përfundon çdo gjë. Prindërimi është roli më i rëndësishëm i njeriut në jetë, por shumë prindër janë të pavetëdijshëm për këtë.  Duke mos u hequr asnjë meritë prindërve “heronj” shqiptarë të cilët në vështirësi të mëdha ekonomike kanë rritur […]